Friday 14 October 2016

(Ka)Ko dvignem sebe, (da) dvignem tebe (-Maribor).

Leto je naokrog in 16.11.2016 organiziramo že 2. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor. 

Z vašo pomočjo smo 12.11.2015 napolnili veliko dvorano Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru (cca. 700 obiskovalcev). 

Želimo dvigati zavedanje med posamezniki in podjetji, da je potrebno sprejeti odgovornost za svoje življenje v svoje roke, jih motivirati in z njimi sodelovati na tem področju. Zato smo v dobrem letu od prvega do drugega festivala organizirali nekaj konferenc in prireditev - nekaj utrinkov si lahko ogledate tukaj.

Dne 16. novembra 2016 v Mariboru, hotel City, organiziramo dva dogodka:

1. dopoldne od 9.00 - 13.00 bo KONFERENCA za podjetja ZDRAV ČLOVEK = ZDRAVO PODJETJE = ZDRAVA DRUŽBA - za podjetnike, kadrovske delavce, inženirje varstva pri delu, s primeri in orodji za dvig zdravja posameznika na delovnem mestu.

2. popoldne od 16.00 - 22.00 bo 2. FESTIVAL (Ka)ko dvignem sebe, (da) dvignem Maribor z delavnicami, stojnicami, predavanji, vsem kar mariborska podjetja, društva in posamezniki nudijo Mariborčanom za dvig telesa in duha, ter zabavnim programom.

V programu bodo sodelovali:

Marko Pogačnik, ddr. Matjaž Mulej, dr. Miloš Židanik, mag. Katarina Železnik Logar, dipl. san. inž., mag. Mihaela Jeler, Iris Magajna, Miro in Suzana Mihec, Jerneja Krapše, Petra Škarja, Špelca Morojna in drugi.

Želimo dvigati zavedanje med posamezniki in podjetji, da je potrebno sprejeti odgovornost za svoje življenje v svoje roke, jih motivirati in z njimi sodelovati na tem področju. Zato smo v dobrem letu od prvega do drugega festivala organizirali nekaj konferenc in prireditev za dvig posameznika in družbe.

Info za prijavo in sodelovanje:
Miro Mihec, PR & etično oglaševanje, 041 710-277
www.ocistimo.info

No comments:

Post a Comment